|
واحد تغذیه و رژیم درمانی |
|
|
|
نام و نام خانوادگی |
فاطمه راجعیان |
|
|
سطح تحصیلات |
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی |
|
|
تلفن |
||
|
داخلی |
||
|
آدرس وب سایت |
https://www.gums.ac.ir/imamh |
|
اهداف واحد:
- دریافت مواد مغذی مناسب توسط کلیه بیماران بستری بر اساس وضعیت تغذیه در طول مدت اقامت در
بیمارستان
- حمایت های تغذیه ای قبل از پذیرش در بخشهای ویژه
- برنامه ریزی برای مراقبت تغذیه ای سرپایی و استفاده از غذای سالم در زمان ترخیص
- ایجاد محیط لذتبخش و مطلوب برای صرف غذا و مناسب با شرایط مختلف بیمار
شرح انتظارات از مسئول بخش تغذیه بیمارستان- مدیریت خدمات غذایی بیمارستان(شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری و توزیع غذا و000)
- همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه
- تهیه شرح وظایف سرآشپز، آشپز، کمک آشپز، متصدی توزیع غذا و ظرفشو و سایر پرسنل کمکی در مدیریت خدمات غذایی
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت
- جرای استاندارد های اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
- جمع آوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیت های بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامه ریزی های آتی
- بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخورد های دوره ای (ارائه گزارش- روند تغییر شاخص ها و ...) به معاونت درمان دانشگاه
- تکمیل چک لیست داخلی کار واحد خدمات غذایی مرکز به صورت روزانه
شرح انتظارات از کارشناس مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان ها
- تهیه و تدوین فرآیند مشاوره تغذیه جهت بیماران بستری و سرپایی
- هماهنگی و همکاری منظم با تیم درمانی (پزشکان، پیراپزشکان) در برنامه ریزی درمان بیماران
- نظارت بر تشکیل فرم ارزیابی اولیه تغذیه ای بیماران بستری
- نظارت بر غذای بیماران از نظر مطابقت با رژیم غذایی تجویز شده
- ارزیابی تغذیه ای بیماران واجد شرایط بر اساس فرم های ارزیابی تخصصی اولیه و نهایی و ارائه مشاوره به آنها
- تکمیل فرم ارزیابی تخصصی نهایی و ارائه مشاوره به موارد درخواستی از سوی پزشک
- برنامه ریزی تغذیه ای و تنظیم رژیم غذایی منحصر به فرد بیمار واجد شرایط
- پیگیری روند درمان بیمار بستری با همکاری سایر اعضاء تیم درمان بر اساس مراقبت تغذیه ای ارائه شده
- تنظیم فرمول تهیه گاواژ بیمار واجد شرایط
- پیگیری روند درمان بیمار پس از ترخیص
- فعال نمودن کلینیک مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران سرپایی در کلینیک تخصصی بیمارستان در روزهای یک شنبه
- نظرسنجی رضایتمندی بیماران بستری و سرپایی از خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در بیمارستان