واحد تغذیه و رژیم درمانی

 

نام و نام خانوادگی

فاطمه راجعیان

سطح تحصیلات

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی

تلفن

01344336831

  داخلی

 286

آدرس وب سایت

https://www.gums.ac.ir/imamh

 

اهداف واحد:

-          دریافت مواد مغذی مناسب توسط کلیه بیماران بستری بر اساس وضعیت تغذیه در طول مدت اقامت در

بیمارستان

-          حمایت­ های تغذیه ­ای قبل از پذیرش در بخش­های ویژه

-          برنامه­ ریزی برای مراقبت تغذیه­ ای سرپایی و استفاده از غذای سالم در زمان ترخیص

-          ایجاد محیط لذت­بخش و مطلوب برای صرف غذا و مناسب با شرایط مختلف بیمار

شرح انتظارات از مسئول بخش  تغذیه بیمارستان

-          مدیریت خدمات غذایی بیمارستان(شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری و توزیع غذا و000)

-          همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه

-          تهیه شرح وظایف سرآشپز، آشپز، کمک آشپز، متصدی توزیع غذا و ظرفشو و سایر پرسنل کمکی در مدیریت خدمات غذایی

-          تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت

-          تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت

-          جرای استاندارد های اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان

-          جمع آوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیت های بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامه ریزی های آتی

-          بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخورد های دوره ای (ارائه گزارش- روند تغییر شاخص ها و ...) به معاونت درمان دانشگاه

-          تکمیل چک لیست داخلی کار واحد خدمات غذایی مرکز به صورت روزانه

  شرح انتظارات از کارشناس مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان ها

-          تهیه و تدوین فرآیند مشاوره تغذیه جهت بیماران بستری و سرپایی

-          هماهنگی و همکاری منظم با تیم درمانی (پزشکان، پیراپزشکان) در برنامه ریزی درمان بیماران

-          نظارت بر تشکیل فرم ارزیابی اولیه تغذیه ای بیماران بستری

-          نظارت بر غذای بیماران از نظر مطابقت با رژیم غذایی تجویز شده

-          ارزیابی تغذیه ای بیماران واجد شرایط بر اساس فرم های ارزیابی تخصصی اولیه و نهایی و ارائه مشاوره به آنها

-          تکمیل فرم ارزیابی تخصصی نهایی و ارائه مشاوره به موارد درخواستی از سوی پزشک

-          برنامه ریزی تغذیه ای و تنظیم رژیم غذایی منحصر به فرد بیمار واجد شرایط

-          پیگیری روند درمان بیمار بستری با همکاری سایر اعضاء تیم درمان بر اساس مراقبت تغذیه ای ارائه شده

-          تنظیم فرمول تهیه گاواژ بیمار واجد شرایط

-          پیگیری روند درمان بیمار پس از ترخیص

-          فعال نمودن کلینیک مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران سرپایی در کلینیک تخصصی بیمارستان در روزهای یک شنبه

-          نظرسنجی رضایتمندی بیماران بستری و سرپایی از خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در بیمارستان 

آخرین بروز رسانی : 1400/09/14