واحد تغذیه و رژیم درمانی |
|
|
نام و نام خانوادگی |
فاطمه راجعیان |
|
سطح تحصیلات |
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی |
|
تلفن |
||
داخلی |
||
آدرس وب سایت |
https://www.gums.ac.ir/imamh |
اهداف واحد:
-
دریافت مواد مغذی مناسب توسط کلیه بیماران
بستری بر اساس وضعیت تغذیه در طول مدت اقامت در
بیمارستان
-
حمایت های تغذیه ای قبل از پذیرش در بخشهای ویژه
-
برنامه ریزی برای مراقبت تغذیه ای سرپایی و استفاده از غذای سالم
در زمان ترخیص
-
ایجاد محیط لذتبخش و مطلوب برای صرف غذا و مناسب با
شرایط مختلف بیمار
-
مدیریت خدمات غذایی بیمارستان(شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی، طبخ،
نگهداری و توزیع غذا و000)
-
همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر
وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه
-
تهیه شرح وظایف سرآشپز، آشپز، کمک آشپز، متصدی توزیع غذا و ظرفشو و
سایر پرسنل کمکی در مدیریت خدمات غذایی
-
تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت
-
تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت
-
جرای استاندارد های اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
-
جمع آوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیت های بخش تغذیه و بکارگیری
نتایج در برنامه ریزی های آتی
-
بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخورد های دوره ای (ارائه
گزارش- روند تغییر شاخص ها و ...) به معاونت درمان دانشگاه
-
تکمیل چک لیست داخلی کار واحد خدمات غذایی مرکز به صورت روزانه
شرح
انتظارات از کارشناس مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان ها
-
تهیه و تدوین فرآیند مشاوره تغذیه جهت بیماران بستری و سرپایی
-
هماهنگی و همکاری منظم با تیم درمانی (پزشکان، پیراپزشکان) در برنامه
ریزی درمان بیماران
-
نظارت بر تشکیل فرم ارزیابی اولیه تغذیه ای بیماران بستری
-
نظارت بر غذای بیماران از نظر مطابقت با رژیم غذایی تجویز شده
-
ارزیابی تغذیه ای بیماران واجد شرایط بر اساس فرم های ارزیابی تخصصی
اولیه و نهایی و ارائه مشاوره به آنها
-
تکمیل فرم ارزیابی تخصصی نهایی و ارائه مشاوره به موارد درخواستی از
سوی پزشک
-
برنامه ریزی تغذیه ای و تنظیم رژیم غذایی منحصر به فرد بیمار واجد
شرایط
-
پیگیری روند درمان بیمار بستری با همکاری سایر اعضاء تیم درمان بر
اساس مراقبت تغذیه ای ارائه شده
-
تنظیم فرمول تهیه گاواژ بیمار واجد شرایط
-
پیگیری روند درمان بیمار پس از ترخیص
-
فعال نمودن کلینیک مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران سرپایی در
کلینیک تخصصی بیمارستان در روزهای یک شنبه
- نظرسنجی رضایتمندی بیماران بستری و سرپایی از خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در بیمارستان